Nu har jag och min resekamrat gått skilda vägar. Det är med visst vemod jag lämnar min BMW för en ny resekamrat, en Triumph Bonneville, T100. Nu stundar nya tider med betydligt kortare MC-resor på programmet.

Jag passar även på och tar farväl till alla bloggläsare. Jag har inte så mycket mer att tillägga som rör Pan American resan. Jag kommer visserligen hålla några föredrag till, vilket ger mig en massa intryck, men jag tror inte dessa kommer tillföra så mycket av allmänt intresse så att det ger några läsvärda blogginlägg.

Tack för flitigt läsande och alla de kommentarer jag fått på mina inlägg.

Anders

Bilder:

Mötet mellan gammalt och nytt!? Vilken är gammal och vilken är ny?

Högersidans stickers

Bakifrån

Vänstersidan

Långfärds-, och kortfärdsmotorcyklar

Sista bilden, här lämnar jag BMWn i affärn, suck!